PC&Consoles

Skull and Bones are și singleplayer

Ubisoft are o veste bună pentru cei care se temeau că nu vor mai avea ocazia să navigheze pe mări, de unii singuri, ascultând cântecele echipajului, fără să le sară la gât vreun alt jucător.

Compania anunță că Skull and Bones va beneficia și de o componentă de singleplayer. Iar după cum este descrisă, nu va fi pur și simplu un tutorial, ci o experiență narativă completă. Descrierea exactă a campaniei este
”Construim un sistem narativ care este complet integrat în joc și nu va fi separat de experiența de multiplayer. Vei întâlni personaje celebre și pirați rivali memorabili. Mai multe detalii despre campania de singleplayer vor fi anunțate mai târziu”

Dar dacă vă așteptați să alergați pe insule din nou, probabil ar trebui să vă întoarceți la Black Flag, fiindcă jocul se va concentra doar pe partea lupte navale. Deși vor fi porturi ce pot fi vizitate. Pe scurt, Skull and Bones începe să sune din ce în ce mai mult ca doar părțile interesante de la Assassin’s Creed 4.

Va trebui să așteptați până anul viitor până când veți putea să jucați Skull and Bones, cel puțin în varianta sa finală, dar cu siguranță va fi un soi de beta test până atunci.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button