PC&Consoles

Skull and Bones aduce acțiunea navală a lui Black Flag în multiplayer

Înainte de lansare, Assassin’s Creed Black Flag trebuia să aibă un mod de multiplayer la care jucătorii se puteau distra pe mări cu bărcile lor, nimicindu-se reciproc. Acea componentă a fost scoasă, din motive de timp, dar visul nu pare să fi murit.

Cu siguranță n-a stricat nici faptul că Sea of Thieves și alte jocuri mai mici au tot stârnit interesul pentru acțiune navală, așa că Ubisoft anunță Skull and Bones. În acest joc de multiplayer veți prelua comanda propriei voastre nave, navigând prin Oceanul Indian, în căutare de pradă, comori și pericol.

Navele pe care le dobândiți vor avea caracteristici și funcții diferite, fiecare fiind gândită pentru un alt stil de joc, și toate având la bord un echipaj care va cânta acele melodii excelente, care au reprezentat apogeul lui Black Flag. Fiind un joc de multiplayer, veți putea forma grupuri cu alți jucători, pentru a vâna nave controlate de NPC-uri de zor, sau pentru a lupta împotriva altor grupuri de jucători. De asemenea, un Kraken își va face apariția pe undeva pe acolo.

Skull and Bones este abia în stadiul pre-alpha, așa că nu va vedea lumina zilei până în toamna lui 2018. Jocul este făcut de Ubisoft Shanghai, alături de Ubisoft Chengdu și Blue Byte.

Cu puțin noroc, de data aceasta au lucrat ceva mai mult la simularea maritimă și și-au amintit că masa unei nave este invers proporțională cu manevrabilitatea sa.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button