GamingPC&Consoles

Skull and Bones a dispărut din PS Store și pare c-a fost amânat iarăși

Cei care au apucat să-l comande în avans și-au primit banii înapoi

Parcă era prea bine să fie adevărat: Skull and Bones a fost retras din magazinul virtual PlayStation și gamerii care au apucat să plaseze o pre-comandă și-au primit banii înapoi fără nici un fel de notificare. Asta indică destul de clar că lansarea din 9 martie 2023 pică, urmând probabil să auzim un anunț din partea Ubisoft în curând. În punctul ăsta sunt deja curios cu ce scuză or să mai vină.

Observația a fost făcută de un utilizator reddit în grupul dedicat jocului, care pare că și-a primit 100$ înapoi după ce a plasat o pre-comandă pentru ediția Deluxe a lui Skull and Bones. Mai interesant este că nu a aflat imediat de refund, întrucât nici PlayStation dar nici Ubisoft n-au trimis un mail sau vreo formă de notificare. În plus, dacă accesezi pagina jocului vei putea vedea… ori mai de grabă nu vei mai vedea opțiunea de comandă.

Skull and Bones a trecut prin cinci amânări, șase cu asta

Asta nu este decât a șasea amânare a lui Skull and Bones. Sincer, în punctul ăsta deja mi se pare amuzant de penibil modul în care Ubisoft se ocupă de tot ce înseamnă lansări și planuri de viitor. Despre Beyond Good & Evil 2 nu am mai auzit nimic, remake-ul lui Splinter Cell pare că e în aer momentan, a mai fost și scandalul de zilele trecute și acum se întâmplă încă o amânare.

Semne bune anul n-are pentru dezvoltatorul francez și dacă continuă tot așa, nu m-ar mira absolut deloc să scriu în curând o știre despre cum un Sony sau Microsoft au cumpărat Ubisoft. Cât despre Skull and Bones, în punctul ăsta deja mi-e teamă de rezultatul final. Nimic bun n-a ieșit din atâtea amânări, dar tot trăiesc cu speranța că până la urmă va fi un joc bun care doar are nevoie de o perioadă mai lungă pentru finisaje și alte mici reglaje pre-lansare.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button