MORE

SkinneePix, slabeste-ma!

skinneepixchanges

Nu-i asa ca e foarte enervant atunci cand tu, desi mananci foarte sanatos si mergi la sala regulat, pari mai… plin in fotografii? Pe principiul camera adauga 5 kilograme, exista o aplicatie care te scapa de greutatea adaugata de catre camera. Partea dezamagitoare este ca acest efect magic se aplica doar asupra fetei si a gatului, deci nu vei parea supermodel dupa prelucrarea pozelor.

Aplicatia masoara greutatea in plus in pounds si are 3 trepte de liposuctie digitala: 5, 10 si 15lbs (7.5 KG). Rezultatul probabil ca nu va reflecta realitatea, dar nici cand iei kilograme pe degeaba nu e corect.

PrettySmartWomen, dezvoltatorul aplicatiei, sustine ca a creat-o doar pentru kilogramele in plus adaugate de catre camera din cauza luminii si pozitiei proaste a subiectului.

SkinneePix se numeste aceasta minune a internetului si poate fi descarcata din App Store cu doar 0,99$.

Personal, am o vaga banuiala ca aplicatia va fi folosita si de femei care nu au nevoie.Fat-Cat

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button