PC

Skarp Razor Laser frate! – Te barbieresti… de nu se vede!

Skarp Razor este de departe una din cele mai importante inovatii prezentate pe Kickstarter de la campania Oculus de acum ceva ani. Este dovada clara ca noi, ca rasa umana inca mai avem sanse si din cand in cand mai inovam si acolo unde trebuie, barbieritul, cu toate ca acest redactor a dezvoltat alergie la acest obicei, fiind una din necesitatile cotidiene. 

Skarp Razor este viitorul … viitorul barbieritului cel putin, dispozitivul in sine aratand ca un aparat de ras traditional, dar, care sub carcasa ascunde o tehnologie… laser extrem de avansata,  bazata pe fascicule de lumina directionate care pana nu de mult puteau sa taie doar fire de par negre. Ei bine, compania a descoperit o metoda prin care sa poata indeparta cu ajutorul unui laser atat firele blonde, dar si cele grizonate sau albe, toate astea fara sa atace pielea. Ba mai mult, se poate folosi intr-un mediu umed, chiar si in apa, fara problem, daca este sa dam crezare campaniei de Kickstarter.

Skarp Razor propune un viitor in care barbieritul o sa fie o placere, asta pentru ca lama laser dispusa in capatul dispozitivului nu irita, nu taie nimic altceva decat parul nedorit si mai important, dupa spusele inventatorilor Skarp permite o barbierire laser care nu necesita apa.Skarp Razor

 

Articole asemanatoare

Back to top button