GamingPC&ConsolesTech&IT

Six Ages va fi lansat pe PC luna viitoare

În sfârșit

Dacă vă plac jocurile semi-strategice care pun un accent foarte mare pe o lume detaliată, sau pe poveste, fie ea predefinită, fie ea emergentă, atunci cu siguranță ați jucat la un moment sau altul King of Dragon Pass, fie în varianta sa originală, fie în cea mai ciuntită relansată anii trecuți.

Creatorii acelui joc lucrează de ceva vreme la un succesor spiritual, numit Six Ages. Acel joc a fost lansat de ceva timp, dar nu și pe PC, fiind disponibil până acum doar pentru mobile. Dar asta se va schimba luna viitoare.

În ziua de 17 octombrie, Six Ages va sosi pe Steam și pe GOG, la un preț ce nu a fost încă definit. Jocul reprezintă o oarecare modernizare a lui King of Dragon Pass, cu propria lume, cu propria mitologie, dar cu mecanici ce ar trebui să pară destul de similare. Aveți un sătuc, aveți sfetnici, fiecare va face ce îi taie prin cap, aveți evenimente aleatoare ce vă pot strica planurile sau vă pot aduce bogății, puteți explora, puteți să vă războiți, aveți management de resurse și aveți foarte mult folclor, legendele și miturile influențând în mod direct ceea ce puteți face de la un anotimp la altul.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button