MORE

Site-urile dedicate videochat-ului se modernizeaza! Acum poti sa iti alegi un model dupa chipul si asemanarea ta.

Multe avansuri tehnologice s-au datorat pornografiei, indiferent de natura acesteia, imaginile savuroase facand deliciul privitorilor! Pe de alta parte, sa afli ca ai o sosie in randul lucratorilor din industria filmelor destinate adultilor s-ar putea sa iti pice sau nu bine.

Daca totusi esti curios, atunci motorul de cautare adresat adultilor Megacams are raspunsul pentru tine. 

Una dintre cele mai noi functii ale motorului de cautare este posibilitatea de a uploada o imagine, a ta de preferinta, acesta folosind un soft de recunoastere faciala, scanand in esenta baza de date a modelelor si imaginile acestora, gasind cea mai apropiata persoana care seamana cu tine.

Site-ul numara in baza de date peste 180.000 de modele din care poate sa aleaga, baza de date in sine cautand in alte site-uri de „specialitate”, pe care din motive evidente nu putem sa le mentionam aici, totusi, putem spune ca Megacams cauta in mai toate site-urile mari de videochating din lume, dovada si numarul mare de modele.

Ne-am uitat si noi peste site, in interes stiintific evident, iar concluzia noastra este ca motorul de cautare mai are nevoie de ceva munca si surubareala, fotografiile fetelor avand mai mult „match”-uri, comparativ cu cele ale baietilor.

Cei interesati pot cauta singuri site-ul si link-ul in sine, avand in vedere ca nu prea putem sa oferim link-uri de acest gen. Pe de alta parte, Google este prietenul tau cel mai bun in aceste cazuri.

[TNW]

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Industria videochatului este in floare si din ce in ce mai multe fete devin model de videochat. 🙂
    Din punctul meu de vedere, este un job ca oricare altul, nu este nimic ilegal si nici imoral in a face videochat.

  2. Clasarea pe motoarele de cautare este foarte importanta pentru activitatea unui studio, este normal ca afacerea sa fie cat mai bine promovata, la fel ca in toate domeniile de munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button