PC&Consoles

Site-urile de pariuri pentru CS:GO încearcă să intre în legalitate

Publicul general și Valve au început să nu fie chiar atât de îngăduitori cu site-urile care permite efectuarea de pariuri cu obiecte din CS:GO. Cu toate acestea, site-urile încă mai încearcă să rămână în viață, mimând o încercare de a intra în legalitate.

CSGOLounge, alături de DOTA2Lounge, anunță o serie de schimbări care intră în efect de luna aceasta, prin care speră să evite intrarea în neființă și pierderea unei surse de venit imense. Conducerea acestor site-uri a dezvăluit că încearcă să obțină o licență pentru pariuri, deși nu consideră ceea ce face ca fiind un joc de noroc sau transfer de bani și bunuri echivalente.

Site-urile vor reaminti vizitatorilor că vârsta minimă pentru utilizarea lor este de 18 ani, ceva ce cu siguranță va descuraja copii să participe la astfel de tranzacții. Și până când se vor rezolva problemele de legalitate, nu vor mai funcționa în anumite țări din Europa și de pe alte continente.

Există însă o mică problemă aici. Valve nu prea are probleme cu faptul că CSGOLounge nu are o licență pentru jocuri de noroc, asta nu era ideea. Valve pur și simplu nu vrea ca cineva să se folosească de API-ul făcut pentru Steam în scopuri comerciale. Și din moment ce site-urile ca acestea tind să genereze o tonă de bani, Valve nu se va răzgândi prea curând.

[CSGOLounge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button