Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

Site-ul Google dedicat coronavirus tocmai a fost lansat!

Acum o saptamana, presedintele Donald Trump a gazduit o conferinta de presa. In cadrul acesteia, a vorbit despre faptul ca Google va crea un website dedicat coronavirus. In urma anuntului, am aflat din partea companiei ca nu este adevarat, insa o vor face doar pentru oameni.

Pe langa site, Google va mai oferi si informatii detaliate despre noua epidemie: simptome, metode de prevenite, statistici globale si informatii relevante in functie de locatie. Cam asa va arata toata treaba:

Google Coronavirus Website

Site-ul poate fi accesat la adresa www.google.com/covid19. Anuntul celor de la Google referitor la site sustine ca vei putea gasi informatii in functie de zona in care locuiesti, sfaturi de siguranta si preventie si articole legate de coronavirus. De asemenea, compania sustine ca toate informatiile vin din surse verificate, precum WHO si CDC.

Momentan, site-ul este doar in engleza, dar suportul pentru Spaniola si alte limbi va fi introdus in viitorul apropiat. De asemenea, design-ul se concentreaza foarte mult pe accesibilitate si foloseste font-uri mari si informatiile sunt asezate facil.

Ce este acest site?

Daca citim insa descrierea, site-ul nu este ceea ce Donald Trump spunea ca va fi. Cea mai apropiata legatura pe care o are site-ul despre coronavirus de la Google cu gasirea de centre de testare sunt link-uri catre site-uri locale. Spre exemplu, daca alegi California ca si locatie, primesti un link care te duce pe pagina Departamentului de Sanatate Publica din California.

Cu alte cuvinte, chiar daca multe companii mari din toate industriile lupta impotriva acestei epidemii, niciuna dintre ele nu poate rezolva, poate una dintre cele mai mari probleme in legatura cu acest virus: accesul facil la testarea populatiei si lipsa centrelor medicale aferente.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button