MORE

Site-ul care genera boti pentru Hearthstone isi inchide usile!

Recentul val de banari din partea Blizzard în Hearthstone: Heroes of Warcraft au forțat închiderea Crawlerbots, un site care a furnizat opțiuni de gameplay automate pentru jucatorii de Hearthstone și WoW, mai simplu spus, de aici iti luai boti pentru Hearthstone.

Săptămâna trecută, Blizzard a anunțat că a banat câteva mii de conturi asociate cu programe terțe care automatizează acțiunile din Hearthstone, conturilor fiindu-le interzisa accesarea jocului pana in 2015.

Site-ul Crawlerbots poartă acum următorul mesaj : … „Aceasta este ultimul nostru anunt oficial. Valul recent de interdicții în Hearthstone a lovit o mulțime de utilizatori. După ce am discutat acest lucru cu Blizzard, este clar că trebuie să oprim serviciile/produsele noastre. Vă rugăm să rețineți că nu o să comentam mai mult pe aceasta tema. Vă mulțumim tuturor ca ati facut parte din comunitatea noastra. Suntem foarte tristi in legatura cu acesti lucru dar, de asemenea, știam ca botting-ul este împotriva regulilor și știam cu toții că ziua în care produsele noastre nu vor mai merge, va veni. Cu lacrimi in ochi trebuie să ne spunem la revedere. „

Atunci când Blizzard a anunțat interdicțiile, a spus, „Așa cum am sustinut, fair-play-ul se află în centrul experienței Hearthstone, iar înșelăciunile și botting-ul nu vor fi tolerate.” În Septembrie, Blizzard a dezvăluit că Hearthstone a avut 20 de milioane de jucători în întreaga lume.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close