MORE

Site-ul care genera boti pentru Hearthstone isi inchide usile!

Recentul val de banari din partea Blizzard în Hearthstone: Heroes of Warcraft au forțat închiderea Crawlerbots, un site care a furnizat opțiuni de gameplay automate pentru jucatorii de Hearthstone și WoW, mai simplu spus, de aici iti luai boti pentru Hearthstone.

Săptămâna trecută, Blizzard a anunțat că a banat câteva mii de conturi asociate cu programe terțe care automatizează acțiunile din Hearthstone, conturilor fiindu-le interzisa accesarea jocului pana in 2015.

Site-ul Crawlerbots poartă acum următorul mesaj : … „Aceasta este ultimul nostru anunt oficial. Valul recent de interdicții în Hearthstone a lovit o mulțime de utilizatori. După ce am discutat acest lucru cu Blizzard, este clar că trebuie să oprim serviciile/produsele noastre. Vă rugăm să rețineți că nu o să comentam mai mult pe aceasta tema. Vă mulțumim tuturor ca ati facut parte din comunitatea noastra. Suntem foarte tristi in legatura cu acesti lucru dar, de asemenea, știam ca botting-ul este împotriva regulilor și știam cu toții că ziua în care produsele noastre nu vor mai merge, va veni. Cu lacrimi in ochi trebuie să ne spunem la revedere. „

Atunci când Blizzard a anunțat interdicțiile, a spus, „Așa cum am sustinut, fair-play-ul se află în centrul experienței Hearthstone, iar înșelăciunile și botting-ul nu vor fi tolerate.” În Septembrie, Blizzard a dezvăluit că Hearthstone a avut 20 de milioane de jucători în întreaga lume.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button