PC&Consoles

Sistemul nou de mișcare al lui PUBG intră în testare săptămâna aceasta

Ne apropiem în sfârșit de momentul în care cel mai mare boss a lui PlayerUnknown’s Battlegrounds va fi permanent schilodit. Da, ziua în care un gard de o jumătate de metru îți va curma zilele se vor încheia în curând.

Bluehole anunță că săptămâna aceasta va începe testul pentru varianta 1.0 a lui PUBG, cea care va include sistemul nou de mișcare care permite escaladarea și salturile fluide peste obstacole. Acest test este public, serverele vor fi deschise pentru câteva zile bune, și jucătorii din toată lumea sunt încurajați să ofere ce feedback pot.

Sistemul de mișcare este gândit să funcționeze pe baza menținerii impulsului. Asta înseamnă că deși vei putea escalada acum pe orice obiect din lume are o înălțime mai mică de 2.3 metri, dacă o faci de pe loc procesul va fi foarte lent. Dar dacă o faci din alergare, vei escalada obstacole și vei trece prin ferestre mult mai rapid. Nu vei fi o țintă stătătoare ca în vremea în care încercai să treci de gărdulețul alb.

Acest update va schimba sistemul de balistică, comportamentul mașinilor și va mai adăuga câteva schimbări la modul în care funcționează serverele. Detalii complete despre acest update își vor face apariția în următoarele zile, alături de o dată exactă pentru începerea testului.

[Bluehole]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button