GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Sistemul de trofee de pe PlayStation primeste un update substantial

Noua generatie de console va aduce cateva schimbari, iar PlayStation 5 adreseaza una dintre functiile importante, dar mai putin adresate de catre producator. Nivelul de trofee va fi ajustat si va suferi niste modificari interesante. Daca pana acum, nivelul maxim la care puteai ajunge era 100, acesta a fost marit pana la 999. In plus, a fost adaugata o serie noua de iconite care sa indice nivelul pe care il ai.

Aceasta este o veste buna pentru amatorii de trofee care obtin platina pe toate jocurile pe care pun mana. Personal, nu am mai avut de mult timp nervii si rabdarea pentru a obtine toate trofeele pe un joc. Imi amintesc insa cu drag de vremurile in care incercam sa fac 1000/1000G pe Xbox 360 in jocurile favorite. Iar pentru aceia dintre voi care sunteti la nivelul 60 spre exemplu, nu va faceti griji: noul update un inseamna ca mai aveti 939 de niveluri pana la butonul de platina. Tot progresul va fi recalculat si ajustat in functie de numarul de trofee obtinute.

PlayStation 5 Trophy System

Prima schimbare pe care o veti observa este Trophy Level. Vom schimba sistemul actual de la „1-100” la „1-999”. Dupa actualizare, nivelul actual va fi recalculat si ajustat incat sa reflecte schimbarile. Spre exemplu, daca esti la nivelul 12, vei fi plasat cam pe 200. Nivelul exact depinde de numarul si raritatea trofeelor obtinute. Comunicatul oficial de la Sony

In plus, Sony a confirmat ca toate trofeele obtinute vor fi transferate si pe PlayStation 5, astfel vei continua cu nivelul pe care-l ai in acest moment. Iar ca o noutate, consola next-gen a japonezilor va avea si un sistem de urmarire a trofeelor care iti arata, spre exemplu, cate obiecte ascunse mai ai de gasit pana vei debloca trofeul.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button