PC

Sistem PC Home Kaveri AMD A10-7700K Black Edition

Sistemul Home Kaveri este bazat pe un procesor APU AMD A10-7700K Black Edition, o placa de baza Gigabyte GA-F2A88XM-DS2, 4GB RAM Crucial tactati la 1600MHz, o sursa Segotep de 500 watt, un HDD Toshiba DT01ACAxxx de 500GB, si toate acestea intr-o carcasa Zalman T1 Plus.

In loc sa foloseasca o placa video separata, acest sistem are un procesor cu integreaza o placa video Radeon R7 in procesorul A10-7700K Black Edition. Aceasta placa grafica este perfecta pentru gaming ocazional la rezolutii de 1366×760 sau chiar 1920×1080, dar cu setari mai modeste ale detaliilor. De asemenea, placa poate accelera aplicatii non-3D cum ar fi Adobe Photoshop sau Premiere, astfel reducand timpul de render. Consumul de curent este foarte scazut, la fel si TDP-ul. Daca doriti puteti instala si o placa grafica AMD Radeon R7 250 pentru a o folosi in hybrid crossfire, si asa puteti obtine rezultate imbunatatite cu peste 50% in jocuri. (Testam acum aceasta varianta si va vom dezvalui rezultatele detaliate saptamana viitoare). Procesorul face parte din seria Black Edition, si acest lucru inseamna ca are multiplicatorul deblocat si puteti face overclocking in cazul in care frecventa Turbo de 3.8GHz nu va ajunge. Fara Turbo acest procesor este tactat la 3.5GHz.

Pentru stocare avem la dispozitie 500GB, iar HDD-ul Toshiba este capabil sa scrie cu o viteza de 156MB/s si sa citeasca cu 153MB/s. Dar daca nu va ajung cei 500GB pentru stocare, mai puteti adauga inca doua unitati de stocare, placa de baza punandu-ne la dispozitie un total de patru porturi SATA3.

Carcasa este un middle tower fabricat de Zalman, un producator recunoscut pentru lucruri de calitate. Zalman T1 Plus are un design aerodinamic, puteti monta pana la patru ventilatoare, trei cu dimensiunea de 120mm si unul de 92mm. Pozitionarea sursei este in partea de jos a carcasei, in acest mod eliberand spatiul interior, si ajuta la un cable management mai bun. Sunt disponibile sase bay-uri: un bay de 5.25 inch, doua de 3.5 inch si trei de 2.5 inch. Exteriorul si interiorul carcasei sunt pe negru. Puteti monta in aceasta carcasa o placa video cu o lungime maxima de 300mm.

Pretul acestui sistem este unul foarte bun, 1449.99RON. Saptamana viitoare puteti vedea un review detaliat al acestui sistem (cu benchmark-urile aferente si cu o placa video separata pusa in hybrid-crossfire cu cea integrata in procesor) pe Zonait.tv, sa vedem cum se comporta acesta in jocuri si in utilizarea de zi cu zi.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

4 comentarii

  1. Interesant…pretul este bun cum ai si spus dar pentru un fps maxim trebuie o placa video separata adica alti bani in plus !

  2. plus monitor si alte periferice pentru cei care vin de la laptopuri.

  3. Ar trebui sa ramana calculator office / multimedia ..nu are rost sa pomenim macar jocurile in configurația asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button