PC

Sistem Home Fighter A8-7600 – 1TB SSHD

Sistemul Home Fighter este bazat pe un procesor APU AMD A8-7600, o placa de baza ASRock FM2A75M-HD+, 8GB RAM Corsair Vengeance Pro tactati la 2133MHz, o sursa Segotep ATX 500WH de 500 watt, un HDD Seagate Desktop SSHD de 1TB, si o carcasa Segotep Fighter C Black-Red.

Procesorul are integrata o placa video Radeon R7 cu 384 de shadere tactate la 720MHz. TDP-ul acestuia poate fi setat la 45W sau 65W, modificand cateva setari din BIOS. La un TDP de 45W, frecventa de baza este de 3.1GHz cu boost pana la 3.3GHz, iar la un TDP de 65W, frecventa de baza este de 3.3GHz cu boost pana la 3.8GHz. In BattleField 4 am reusit sa obtinem o medie de 31 FPS-uri, toate setariile au fost puse pe Medium la o rezolutie de 1920×1080 pixeli. De asemenea placa poate accelera aplicatii non-3D ca Adobe Premiere sau Photoshop. Puteti instala si o placa video AMD Radeon R7 240 pentru a o folosi in hybrid crossfire.

Placa de baza ASRock FM2A75M-HD+, are toate iesirile necesare, o mufa PS2 pentru mouse si una pentru tastatura, un port VGA, unul DVI si unul HDMI, doua porturi USB 3 si patru USB 2, o placa de retea care suporta Gigabit, si sunet 5.1. Capacitatea maxima a memoriei RAM este de 32GB iar frecventa maxima pentru memorii este de 2133MHz.

Pentru stocare avem la dispozitie un SSHD de la Seagate cu capacitatea de 1TB. Acesta foloseste o memorie NAND Flash de 8GB pentru a stoca cele mai accesate fisiere, si astfel ofera performante de patru ori mai bune decat un HDD obisnuit. Acesta poate citi cu o viteza de 265MB/s si poate scrie cu 280MB/s.

Carcasa este un middle tower fabricat de Segotep. Fighter C Black-Red are un design interesant, cu locasuri pentru patru ventilatoare de 120mm, care vin deja montate, doua in partea de sus, unul in fata si unul in spate. Pozitionarea sursei este in partea de jos in acest mod eliberand vizibil spatiul interior. Pentru un cable management mai bun, toate firele sunt trase prin spatele capacului lateral. Puteti monta in aceasta carcasa o placa video cu o lungime maxima de 360mm, daca scoateti cusca pentru HDD, sau 260mm ea montata. Adaugarea unui SSD sau HDD nu necesita suruburi sau alte prinderi complicate.

Pretul acestui sistem este de 1799RON, un pret bun tinand cont ca vine gata montat si si cu cable managementul gata facut.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

6 comentarii

  1. Pai puneti pozele de la cel cu WM gata facut, sa-si dea lumea seama despre ce este vorba…

  2. 1. Exista o poza sus.
    2. Exista un video intreg cu tot sistemul in emisiune, daca nu te uiti la emisiune, nu este vina noastra.

  3. A… Deci ala e WM-ul?… My mistake… inseamna ca am alta conceptie asupra subiectului asta…

  4. Acest sistem seamana izbitor de mult cu cel pe care planuiesc sa il construiesc si eu, placa de baza si cea video fiind identice.

  5. Acest sistem seamana izbitor de mult cu cel pe care planuiesc sa il construiesc si eu, placa de baza si procesorul fiind identice.

  6. Deci pretul ii acceptabil, ii o config foarte buna de Home, eu sincer las folosi pentru editare mai mult audio si foto nu pentru jocuri eu zica ca ii suficient.Buna configuratie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button