GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Sins of a Solar Empire Rebellion este gratuit în acest moment

Dacă vă plac jocurile de strategie stelare, atunci puteți pune mâna pe unul excelent în această perioadă, pe Humble Bundle.

Până duminică seara veți putea lua Sins of a Solar Empire Rebellion, gratuit, de pe Humble Bundle. Tot ce trebuie să faceți este să intrați pe link, să apăsați pe „Get the game” și apoi să așteptați până ce primi e-mail-ul de confirmare, presupunând că aveți un cont pe acest serviciu de distribuție digitală.

Apoi, veți primi un cod de Steam cu jocul respectiv pe care trebuie să îl activați până pe 22 noiembrie. Subliniez asta, trebuie să activați jocul pe Steam până pe 22 noiembrie. Dacă nu, atunci codul va deveni invalid și nu vă veți mai putea bucura de joc. În același timp, înseamnă că dacă cineva se trezește să facă o grămadă de conturi pentru a lua pe cât de multe coduri poate, cu scopul de a le vinde prin diversele magazine de amanet de pe internet, cei care le cumpără vor avea o surpriză neplăcută peste o săptămână.

Dacă nu mai țineți minte despre ce era vorba în Sins of a Solar Empire, este un RTS spațial la care veți controla flote întregi într-o bătălie stelară pentru dominarea spațiului. Are și opțiuni de comerț/diplomație, dacă îmi aduc bine minte, precum și numeroase mod-uri care îl transformă în cel mai bun joc Star Wars sau Star Trek, în funcție de preferință.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button