GamingPC&ConsolesTech&IT

The Sims 4 este acum gratuit pe Origin

The Sims 4 a fost, fără prea mare fanfară, unul dintre cele mai longevive jocuri ale lui EA, lansând actualizări în mod regulat de la lansarea sa în 2014. Acum compania l-a făcut gratuit pe magazinul Origin, dar numai pentru o perioadă limitată de timp.

Puteți lua jocul acum de pe Origin, dar numai timp de o săptămână. Dacă faceți clic pe linkul de achiziție, veți fi redirecționat către o ofertă pentru a vă abona la Origin Basic sau Premiere, dar după aceste două opțiuni există o a treia care vă permite să luați jocul fără să vă abonați la nici un serviciu. Dacă aveți un abonament de bază, totuși, puteți obține ediția Digital Deluxe cu câteva bonusuri suplimentare.

The Sims 4 a obținut o mulțime de expansion-uri și actualizări de-a lungul duratei lungi de viață, concentrându-se pe diverse subiecte, cum ar fi animalele, anotimpurile, chiar și un mister înfricoșător. Aceste actualizări regulate au ajutat jocul să aibă o mai mare longevitate, egalând și depășind jocurile anterioare ale seriei, care aveau un volum de conținut aproape la fel de mare.

Puteți să luați gratuit The Sims 4 până pe 28 mai.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button