Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sims 2 gratuit pe Origin, dar mai putin vizibil

/
/
/
/
image

Presupunem ca un titlu precum Sims 2, disponibil gratuit pe Origin, ar atrage multa lume. Vorbim despre Sims 2, un joc care a fost vandut in milioane de exemplare, si mai presus de asta, despre faptul ca este acum disponibil…gratuit!

In ultima vreme EA incearca sa recastige increderea gamerilor folosind platforma Origin pentru a face fel si fel de promotii, unele dintre acestea oferind acces gratuit pentru un weekend la un titlu, ba chiar jocuri total gratuite, precum Peggle, Battlefield sau mai nou…Sims 2! Chiar si asa, Sims 2 este usor „ascuns” de ochii lumii, felul in care il obtii fiind mai putin accesibil unui posibil amator care ar dori sa si-l adauge in libraria sa digitala. Pentru a avea acest joc in Origin trebuie sa urmezi cativa pasi simpli! Dupa cum urmeaza:

Descarci  Origin

Te loghezi pe cont sau iti faci un cont, dupa caz

Deschizi Origin, apesi pe tab-ul numit Games, apoi slecteaza tab-ul numit “Redeem Product Code”

Aici introduci codul : I-LOVE-THE-SIMS

Simplu nu?! Asa ziceam si noi!

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. au inceput sa se dea bine pe langa fani si gameri astia de la EA intai on the house(cu bf3,dead space,peggle,plants vs zombies etc) dupa reducerea aia de 70% ,game time si acum sims 2(full) gratis ,ignite engine pe pc ,nici o porcarie de nfs in 2014,oarecum EA sunt pe drumul cel bun

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar