MORE

Silent Hill nu este nici pe departe mort!

Lucrurile se pare ca nu stau chiar… cum ar vrea dusmanii 🙂 Conform unei surse Rooster Teeth, Silent Hill nu este nici pe departe mort, ba mai mult, jocul este aproape terminat, acesta fiind intr-un ciclu de dezvoltare destul de avansat. Mai exact, ar fi terminat in proportie de 80% existand ceva mici tweek-uri si ajustari pentru a putea fi „printat”.

Conform celor de la The Know, canalul de stiri Rooster Teeth, Microsoft sunt in tratative avansate pentru a transforma intr-o exclusivitate Xbox jocul, sau a cumpara licenta de la Konami, cifra de achizitie fiind ametitoare, discutandu-se despre… sute de milioane de dolari!

Este o miscare strategica din partea diviziei Xbox a celor de la Microsoft destul de interesanta, la care adaugam si faptul ca demo-ul pentru joc a fost retras de pe PlayStation Network, cel mai probabil pentru a-si manifesta intentiile fata de un posibil cumparator. Plus ca in ultima vreme exclusivitatile Xbox One au fost cam rare. Un alt lucru care alimenteaza aceasta afirmatie.

O posibilitate este ca anuntul achizitiei sa fie facut la E3-ul de anul acesta, iar jocul este preconizat sa iasa, daca achizitia este reala, undeva in martie anul viitor. Ramane de vazut cum evolueaza lucrurile, iar asta face din conferinta de anul acesta Microsoft de la E3 una extrem de interesanta.

Articole asemanatoare

Back to top button