SecuritateRSS PaginaDeMediaTech&IT

Signal începe testele pentru transferul de criptomonede

Dacă ești unul dintre oamenii care pun preț pe securitatea datelor, cu siguranță știi ce este Signal. Aplicația este foarte populară printre utilizatorii de Android și iOS și are o mulțime de caracteristici de securitate. Dar compania din spatele aplicației nu se oprește aici, iar utilizatorii din Marea Britanie pot participa la testele Beta pentru transferul de criptomonede.

Când vorbim despre securitate, criptomonedele sunt „noua fiță” și îți permit să faci tranzacții online fără a lăsa în urma ta o dâră de informații. Signal a început colaborarea cu MobileCoin (MOB) pentru a integra protocoalele de securitate ale acestora în aplicația de mesagerie.

Signal transfer de criptomonede

Ce este MobileCoin și cum va afecta Signal?

Signal a ales să lucreze cu cei de la MobileCoin datorită măsurilor de siguranță pe care aceștia le-au implementat în moneda lor virtuală. În plus, valoarea acestor criptomonede nu este așa mare, una singură însumând circa 60 de dolari. Implementarea în aplicația de mesagerie va duce experiența la următorul nivel, de acum devenind un fel de eco-sistem: vorbești în siguranță și transferi bani pe care nimeni nu-i poate urmări.

Momentan, testele se desfășoară doar în Marea Britanie, dar dacă Signal și MobileCoin primesc feedback pozitiv, noua caracteristică a aplicației va fi lansată în mai multe țări. În acest fel, utilizatorii ar putea transfera criptomonede fără probleme. Singura mea curiozitate este cum faci rost de aceste monede virtuale și cum le vei stoca sau transforma în bani normali, dar presupun că dezvoltatorii aplicațiilor s-au gândit deja la chestiunea asta și au găsit o soluție.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button