MORE

Siemens EQ.3 – Quality Espresso

Siemens EQ.3 – Quality Espresso

Pentru toți cei care își doresc sa experimenteze un “coffee shop” în propria lor casă, Siemens lanseaza mașina de cafea EQ.3. Compacta, cu un design atractiv, simplu de utilizat și fara sa faca compromisuri la prepararea unui espresso de calitate.

Numele “EQ” spune totul. În același mod în care “IQ-ul” reprezintă coeficientul de inteligenta, “EQ”, înseamnă Espresso de calitate. Componenta centrală este sistemul sensoFlow – un sistem de încălzire cu flux energetic continuu. Asigură si mentine temperatura ideală de la 90 până la 95 de grade Celsius pentru realizarea celei mai bune cafele espresso.

Citeste mai mult pe www.electrozona.ro

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button