MORE

Shuhei Yoshida este ultima victima a grupului OurMine

Grupul de hackeri OurMine se pare ca are o noua victima, dupa ce au atacat si alte personalitati pe Twitter si nu numai, atacand persoane precum Markiplier sau jocuri, asa cum a fost cazul Pokemon GO.

Totusi, ultima victima a grupului este nimeni altul decat presedintele SCE Worldwide Studios, Shuhei Yoshida, acesta pierzandu-si contul de Twitter in urma unui atac al grupului de hackeri.

Intreg calvarul a inceput azi de dimineata, cand OurMine au preluat controlul contului de Twitter, postand asa cum le sta in fire un mesaj care spunea ca doresc sa testeze securitatea contului lui  Shuhei Yoshida si daca doreste contul inapoi sa ii contacteze. Lucru care in general se traduce prin tranzactionarea unei sume de bani pentru a primi inapoi controlul contului sau obiectului sustras.

Indiferent de natura atacului, un lucru este cert, OurMine fac din ce in ce mai multe victime, iar asta se poate traduce printr-un singur lucru… faptul ca acestia au acces la un exploit sau un backdooor de care Twitter nu au habar. Este aproape imposibil sa ghicesti atatea parole, la atatea nume celebre sau personalitati, fara sa existe un exploit ca explicatie plauzibila.

Pe de alta parte Twitter este un pic ocupat sa promoveze ISIS si alte grupari teroriste pe care se pare ca nu le indeparteaza nici in ziua de astazi de pe platforma. Poate sunt un pic… ocupati?!

 

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button