Gaming

Shuhei Yoshida raspunde la intrebarea: Ce parere are Sony despre Nintendo Playstation?

Un post pe Reddit a dezvaluit prototipul colaborarii esuate dintre Nintendo si Sony, proiect care s-a transformat apoi intr-un razboi al orgoliilor, si care in cele din urma a dat nastere la ceea ce a devenit brand-ul Playstation. Totusi, cu acel proiect… ce s-a intamplat? Sau cum arata? Ei bine, fotografii au mai existat in trecut, dar s-au dovedit fie trucate fie niste glume elaborate. Pana acum, cand a aparut clipul cu pricina, descoperind o particica din istoria gaming-ului. Iar asta a dus inevitabil la un interviu acordat de Shuhei Yoshida publicatiei Endgaget in care a fost intrebat ce parere are Sony despre Nintendo Playstation.

Prezent la evenimentul Project Morpheus de la Hong Kong, Yoshida a oferit cu amabilitate cateva ganduri despre prototipul in cauza, dar nimic prea… concret.

Acesta a declarat pentru Engadget:

„Cand m-am alaturat in 1993 echipei lui Ken Kutaragi exista un sistem numit Play Station, care avea un slot pentru casete de Super Nintendo si suport pentru formatul CD-ROM. De fapt m-am jucat niste jocuri pe consola” adaugand: „Uneori cred ca este mai bine si mai distractiv sa pastrezi misterul in legatura cu aceasta consola”

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button