Gaming

Shuhei Yoshida raspunde la intrebarea: Ce parere are Sony despre Nintendo Playstation?

Un post pe Reddit a dezvaluit prototipul colaborarii esuate dintre Nintendo si Sony, proiect care s-a transformat apoi intr-un razboi al orgoliilor, si care in cele din urma a dat nastere la ceea ce a devenit brand-ul Playstation. Totusi, cu acel proiect… ce s-a intamplat? Sau cum arata? Ei bine, fotografii au mai existat in trecut, dar s-au dovedit fie trucate fie niste glume elaborate. Pana acum, cand a aparut clipul cu pricina, descoperind o particica din istoria gaming-ului. Iar asta a dus inevitabil la un interviu acordat de Shuhei Yoshida publicatiei Endgaget in care a fost intrebat ce parere are Sony despre Nintendo Playstation.

Prezent la evenimentul Project Morpheus de la Hong Kong, Yoshida a oferit cu amabilitate cateva ganduri despre prototipul in cauza, dar nimic prea… concret.

Acesta a declarat pentru Engadget:

„Cand m-am alaturat in 1993 echipei lui Ken Kutaragi exista un sistem numit Play Station, care avea un slot pentru casete de Super Nintendo si suport pentru formatul CD-ROM. De fapt m-am jucat niste jocuri pe consola” adaugand: „Uneori cred ca este mai bine si mai distractiv sa pastrezi misterul in legatura cu aceasta consola”

Articole asemanatoare

Back to top button