PC&Consoles

Shroud of the Avatar poate fi jucat gratuit pentru o vreme

Dacă sunteți un fan al seriei Ultima, atunci probabil încă mai jeliți la cripta seriei și ocazional mai înfigeți un țăruș în inima creaturilor care ies de acolo cu EA tatuat pe frunte. Dar există ceva ce ar putea să vă mai veselească, și acum are un trial gratuit.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues a primit opțiunea de-a fi jucat gratuit pentru câteva zile, pentru cei curioși să vadă de ce a fost în stare să facă Richard Garriott pe parcursul ultimilor trei ani de zile. Jocul este un soi de succesor spiritual pentru seria Ultima, deocamdată fiind abia în faza pre-Alpha. Nu prea veți găsi în joc o poveste în acest moment, una va fi adăugată ceva mai târziu. În schimb, veți găsi o lume care poate fi modelată, manipulată și explorată, plină de mister, magie și semne evidente că te afli într-un joc Ultima, dar din motive de copyright nu se poate numi Ultima.

Acest trial este disponibil până pe 9 martie, și fiind un joc aflat încă într-o fază foarte primitivă a dezvoltării, vă puteți aștepta să apară ocazionalul crash, sau ca imaginea să nu se vadă pe cel mai nou driver Radeon dacă rulați jocul sub DirectX 11.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button