PC&Consoles

Shroud of the Avatar poate fi jucat gratuit până pe 27 septembrie

Sunteți curioși să aflați cum este Shroud of the Avatar, dar nu sunteți dispuși să plătiți pentru asta? Puteți acum pune de un test, pentru că Shroud of the Avatar oferă încă un trial gratuit care va ține până pe 27 septembrie.

Această ocazie reprezintă o oportunitate pentru toate părțile implicate. Pentru producători reprezintă o șansă să afle ce funcționează și ce nu, care sunt obstacolele de care se împiedică jucătorii noi care nu sunt încă familiarziați cu jocul, și cum reacționează serverele la stresul provocat de un număr mai mare de jucători. Iar pentru utilizatori este o șansă de a testa jocul fără a fi nevoiți să plătească în avans.

Bineînțeles, opțiunile de trial sunt destul de limitate. În această variantă a jocului nu aveți permisiunea de a deține teren, să faceți comerț cu alți jucători, și nu puteți face PvP. Alături de numele caracterului va apărea cuvântul „Vizitator”, nu veți putea interacționa cu unele iteme, nu puteți juca offline, iar caracterul vostru ar putea fi șters după perioada de trial daca nu cumpărați jocul. În această perioadă veți avea acces la o singură linie de misiuni, Path of Love. Chiar și cu toate aceste limitări, dacă doriți să vedeți despre ce e vorba, acest trial este totuși cea mai bună soluție de a afla. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți pe site-ul lui Shroud of the Avatar, vă faceți un cont, descărcați jocul, și puteți să vă bucurați de el mai bine de 2 săptămâni.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu numele jocului, Shroud of the Avatar este un titlu RPG fantasy care combină firul narativ specific unui joc single player cu un MMO de tip sandbox. La cârma proiectului se află adevărați dinozauri ai industriei, precum Richard “Lord British” Garriott (creatorul seriei Ultima), Starr Long (director al longevivului MMO Ultima Online) și Tracy Hickman (responsabil pentru Dragonlance).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button