GamingPC&Consoles

Shroud of the Avatar, MMO-ul lui Richard Garriott, este acum gratuit

Ați profitat de faptul că Shroud of the Avatar a devenit gratuit? Sau vă uitați la această știre cumva confuzi, pentru că nu v-ați dat seama că jocul a fost oficial gratuit și până acum?

Aparent, acesta este cazul. În timp ce ultimul set de liste de modificări menționează îmbunătățiri ale experienței „jucătorului liber”, abia săptămâna aceasta au fost trimise comunicate de presă care confirmă faptul că Portalarium îl consideră acum un joc gratuit.

Patch-ul menționat mai sus s-a axat pe o experiență de jucător nou mai pozitivă, care contribuie în mod clar la îmbunătățirea experienței jucătorilor liberi, în același timp cu eliminarea restricțiilor privind proprietatea asupra terenurilor și progresia firului narativ. Cu toate acestea, este puțin ciudat faptul că au fost spuse atât de puține despre „tranziția” jocului la un titlu gratuit, acest lucru fiind anunțat oficial abia după ce s-a întâmplat deja, și aproape nimeni nu a băgat de seamă. Diagramele Steam ale jocului pot ilustra o parte din motivul din spatele acestei mișcări (având în vedere, desigur, că Steam nu include toate lumea care joacă acest titlu).

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button