PC&Consoles

Shroud of the Avatar este temporar disponibil gratuit

Dacă nu știați deja, Shroud of the Avatar oferă în acest moment o perioadă de testare gratuită pentru oricine dorește să-l încerce. Jocul este disponibil gratuit până la sfârșitul lunii.

Așadar, chiar dacă nu ați cumpărat jocul, il puteți încerca până pe 30 august. Este totuși de așteptat ca, la fel ca orice alt program de test, și acesta să vină cu anumite limitări. Shroud of the Avatar nu se abate de la trend, existând o listă lungă de restricții la care jucătorii care nu au achiziționat jocul vor trebui să se supună.

Printre aceste limitări se numără privilegiile de schimb de iteme cu alți jucători, dreptul la proprietate, și accesul la sistemul liber de PvP. Cei care vor profita de perioada gratuită de testare vor avea de asemenea accesul restricționat la modul offline al jocului și nu le vor fi accesibile decât misiunile firului narativ Path of Love.

Spre deosebire de alte MMO-uri, unde vă puteți regăsi personajele din perioada de trial disponibil și câteva luni mai târziu, este important să țineți cont că, dacă va atașați prea mult de avatarul vostru din joc, va trebui să scoateți niște bani din buzunar. Asta pentru că în Shroud of the Avatar personajele unui cont trial ar putea fi șterse după sfârșitul perioadei de test dacă nu se face trecerea la un cont plătit.

Așasar, dacă vreți să vedeți ultima creație a lui Lord British, creatorul seriei Ultima, mergeți și încercați Shroud of the Avatar!

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button