PC&Consoles

Shroud of the Avatar este gratuit luna aceasta

Sunteți curioși să vedeți progresul componentei de MMO a lui Shroud of the Avatar Forsaken Virtues? Există acum o alternativă la cumpărarea directă a jocului.

Între 4 și 25 octombrie veți putea juca gratuit Shroud of the Avatar prin descărcarea variantei gratuite a jocului. Pentru a putea juca va trebui să faceți un cont pe pagina oficială, iar apoi să sperați că de la ultimul trial gratuit au reparat problemele de ordin grafic ce făceau motorul grafic să o ia razna pe plăci video precum RX 480.

Shroud of the Avatar a fost finanțat prin contribuție publică prin promisiunea de-a oferi o experiență de MMO sandbox, ce amintește de vechiul Ultima Online, dar cu mai multe trăsături asociate faptului că au trecut 20 de ani de atunci. Totuși, câteva caracteristici ceva mai tradiționale erau promise, cum ar fi faptul că jucătorii chiar trebuie să converseze cu NPC-urile, nu doar citind ce au de spus, dar și tastând răspunsurile lor. O componentă de singleplayer cu o poveste va fi inclusă la un moment.

[MassivelyOP]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close