Gaming

Shroud of the Avatar are acum o dată de lansare

După mai bine de trei ani de dezvoltare în Early Access, Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues va fi lansat în sfârșit luna viitoare.

După ce a promis să livreze un RPG fantasy care să fie cât mai apropiat de seria Ultima, studioul Portalarium condus de Richard Garriott a reușit să ducă la bun sfârșit proiectul finanțat cu succes prin Kickstarter în valoare de 1,9 milioane de lire sterline în aprilie 2013 – acumulând aproape dublul cererii originale.

Un an și jumătate mai târziu, Shroud of the Avatar a intrat în programul de pre-lansare al lui Steam și de atunci a introdus o gamă largă de opțiuni de personalizare a caracterelor, o piață a locuințelor și o economie funcțională, moduri multiplayer, inclusiv mecanica PvP într-o lume persistentă, modul single player offline, și multe altele.

Shroud of the Avatar se lansează complet pe 27 martie, deci marcați această dată în calendar. Între timp, un trial gratuit, care promite să ofere o mare cantitate de gameplay din jocul de bază, poate fi descărcată direct de pe site-ul oficial al jocului din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button