MORE

Shots fired – Microsoft Surface vs Apple MacBook

Cand vine vorba de lumea tehnologiei, Apple si Microsoft s-au mai intrecut in glume si poante pe seama celeilalte firme, de la referintele la Big Brother, pana la campania Mac vs PC.

Cu toate astea, discutam despre o lume extrem de competitiva, Microsoft si Apple gasindu-se de cele mai multe ori luptandu-se pentru acelasi segment de piata, mai ales in ultima perioada de cand Microsoft s-au inscris in cursa producatorilor de dispozitive. In acest caz discutam despre Surface vs MacBook.

https://youtu.be/DUOttPF4UTo

O singura problema. De data asta se pare ca Microsoft a mers un pic cam prea departe, concluzia spotului publicitar de mai jos fiind ca MacBook Air-ul este un terminal destul de nefolositor pentru un power user si nu numai.

Cum defineste Microsoft un laptop inutil? Ei bine, conform companiei, MacBook Air-ul are acelasi rol cu o palarie pentru pisica, in esenta de pomana. Pe de alta parte, daca pui o palarie unei pisici s-ar putea sa scoti cateva zambete dintr-o camera plina de indivizi. Poate chiar sa te imbogatesti daca clipul devine viral… cine stie.

Chiar si asa, Microsoft are o oarecare dreptate, cel putin din punctul lor de vedere, Surface avand tastatura detasabila, un pix inteligent si touchscreen, lucruri care nu se regasesc la MacBook Air. Pe de alta parte pe Surface nu se regaseste OSX-ul de exemplu. Il face asta inferior sau superior? Este doar o chestie de perceptie aici.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button