TECH

ShoqBox Mini: Hai cu boxa in piscina !

ShoqBox Mini aduce vara. Mai multe petreceri, la munte si la mare. Boxe portabile cu Bluetooth sunt multe, dar noul model de la Philips, ShoqBox Mini e chiar waterproof.

shoqbox mini

Boxa masoara doar 107 x 58 x 69 mm, cantareste 200 de grame si rezista nu doar la un strop, doi de apa, ci la o cascada daca e nevoie, spun producatorii. In interior are un mic amplificator de 2.8 watti, iar bateria tine cinci ore. Are microfon incorporat.

Nu numai că are o carcasa rezistenta la apa, dar pluteste, asa ca puteti sa luati boxa in cada in loc de ratusca.

Boxele de dimensiuni mici sunt acum la moda, mai ales cele care se conecteaza cu usurinta la muzica pe care o purtam in buzunare. Este robusta, suficient de mica si compacta, la un pret in jur de 60$. Unele recenzii au comparat-o cu o grenada ca aspect, dar asta nu o face mai putin atragatoare.

Chiar daca difuzorul are doar 1,6 inch in diametru, sunetul este decent, ba chiar bun, raportat la dimensiuni. Asta atata timp cat nu astepti un bas foarte profund. Mediile si inaltele sunt clare si distincte.

Daca la toate acestea mai adaugam si microfonul incorporat, avem un produs complet. Pe langa Bluetooth despre care vorbeam mai devreme, Mini are si o intrare audio obisnuita, pe jack, butoane de volum si bateria litiu-ion reincarcabila care ofera cinci ore de galagie.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button