GamingPC&ConsolesTech&IT

Shogun 2: Total War este gratuit din această seară

Și îl vei putea păstra

Din moment ce toată lumea cam stă în casă, probabil n-ar strica să vă apucați de niște șogunat cu ceva război total. Iar din această seară veți putea face asta fără să cumpărați Shogun 2 Total War, pentru că va fi gratuit.

Creative Assembly anunță că vrea să vă ajute să suportați mai ușor statul în casă prin oferirea jocului cu pricina pentru toți cei interesați, în varianta pe care o puteți găsi pe Steam. Din această seară îl veți putea descărca și juca oricât de mult vreți. Dacă puneți mâna pe el până în ziua de 1 mai, Shogun 2 va rămâne permanent atașat de contul vostru de Steam, și îl veți putea butona și rebutona ori de câte ori doriți până ce vă săturați de el, sau vă apucă dorul de vremea în care armatele nu aveau grosime.

Dacă asta vă aprinde cumva o sete pentru a vedea ce are de oferit întreaga serie, atunci veți avea parte și de o reducere de preț pentru tot ce înseamnă Total War. Bine, nu tot. Nu este inclus primul Rome Total War, ce continuă să fie superior celui de-al doilea și cumva funcționează mai prost ca el. Absente vor mai fi recentul Three Kingdoms și ambele Total Warhammer-uri.

[Creative Assembly]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button