Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Shire-ul din Lord of the Rings reconstruit în Minecraft

/
/
/
img

Cei care reconstruiesc în Minecraft diverse clădiri celebre, sau locații și nave spațiale tind să fie oameni foarte dedicați, capabil să realizeze adevarate opere arhitecturale cu blocurile din jocul mai sus amintit. Daca mai adaugi la asta  și pasionații filmelor sau cartilor Lord of the Rings, rezultatul poate fi cu adevărat uimitor.

Un grup de fani ai operelor lui Tolkien au completat, în Minecraft, o replică foarte detaliată  a regiunii Shire. Însă nu doar prin reconstruirea a ceea ce putea fi văzut la începutul filmelor The Lord of the Rings sau The Hobbit, ci luându-se după materialul sursă, cărțile și schițele care le acompaniau.

Minecraftshire4

Harta de Minecraft este compusă din 3500×2500 de blocuri, fiecare pus exact unde trebuie. Nu doar în ceea ce privește acuratețea clădirilor sau a puncte de reper din mediu, ci geologic. Unul din creatori fiind un geolog de profesie, s-a străduit să se asigure că nu sunt folosite materiale ce nu existau în Shire. Nu la construcția clădirilor, și nici măcar în subsol.

Minecraftshire2

Întreaga hartă a fost construită la o scară de 1:58, așa că nu este întocmai o redare 100% exactă a locației. Dacă ar fi fost varianta completă, atunci celor 25 de oameni probabil le-ar fi luat câțiva ani să refacă totul cu același detaliu. Puteți admira în detaliu munca lor prin accesarea acestui link.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar