GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Sherlock Holmes și Close to the Sun gratis pe EGS

Elementar!

Săptămâna trecută am avut trei, să zicem, predominant jocuri gratuite pe Epic Games Store, iar săptămâna aceasta avem încă două. Avem Sherlock Holmes Crimes and Punishment și Close to the Sun.

Dacă nu ați avut până acum tangență cu seria Sherlock Holmes, atunci probabil ați ratat originile sale ca un joc de groază lac are încercai să rezolvi mistere într-un oraș bântuit, unde fiecare personaj dispărea atunci când întorceai capul, cu excepția unuia. În mod consistent erai urmărit de un spirit, poate nu unul malefic, dar unul a cărui prezență provoca mereu o senzație neplăcută, de parcă erai urmărit de ceva ce probabil lua o altă formă atunci când nu te uitai la el. O formă ce îi permitea să se teleporteze, aproape de parcă nu ar fi fost programat să meargă.

Oricum, ăsta era trecutul. Crimes and Punishment este ceva mai modern, Frogwares a învățat să programeze pathfinding de atunci. Dacă au învățat să facă un joc de aventură ce poate fi numit cu adevărat bun, nu pot să vă spun. Acesta este un mister pe care voi trebuie să îl deslușiți.

Apoi, aveți și Close to the Sun. Un joc ce seamănă pe alocuri cu Bioshock în stilizare, dar nu este, fiind ceva foarte diferit.

Săptămâna viitoare aveți Just Cause 4.

[EGS]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button