Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Shenmue 3 stabileste un nou record pe Kickstarter!

/
/
/
img

Shenmue 3 a fost una dintre cele mai mari suprize ale E3-ului de anul acesta. Sony a reușit să iasă în evidență prin multe exclusivități prezentate în această ediție, dar nimeni nu se aștepta la un nou joc din seria Shenmue! Datând încă de pe vremea lui PlayStation 1, jocul s-a bucurat de atenție la vremea lansării, fiind unul dintre cele mai… „iconice” producții japoneze.

În cadrul conferinței E3 de anul acesta, geniul din spatele jocului Shenmue și-a făcut apariția și a spus că dorește să continue seria începută acum mulți ani, dar a precizat și că urma să apară o campanie Kickstarter prin care oamenii să poată ajuta direct dezvoltarea lui Shenmue 3. Uite că după o lună de la anunț, campania a luat sfârșit, iar Shenmue 3 se bucură de cel mai mare succes, fiind pe primul loc în topul jocurilor cu cea mai mare sumă primită. Inițial, Ys Net aveau nevoie de două milioane de dolari pentru a putea crea acest nou episod, însă în realitate era nevoie de mult mai mult pentru a avea un proiect finisat.

Uite că fanii au băgat de seama și au reușit să doneze împreună, nu mai puțin de 6 milioane de dolari! Chiar dacă nu au atins suma de 10 milioane de dolari, așa cum sperau dezvoltatorii, este mai mult decât suficient. Shenmue 3 urmează să apară pe PC și PlayStation 4, dar o dată exactă de lansare nu a fost încă anunțată oficial.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar