GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Shenmue 1 și 2 vor ajunge în sfârșit și pe PC

În luna ianuarie, fondatorul și președintele companiei Shibuya Productions, Cedric Biscay, a spus că Shenmue 3 va ieși în acest an și a promis și „multe alte surprize„. Recent, am primit câteva dintre ele: Primele două jocuri Shenmue, lansate inițial în 1999 și 2001 pentru Sega Dreamcast, vin pe PC.

Sega a declarat:

Aceasta este versiunea definitivă a acestor clasice ale tuturor timpurilor și va fi cea mai bună experiență Shenmue până în prezent. Re-lansarea va rămâne fidelă versiunilor originale cu caracteristici modernizate, inclusiv rezoluția ecranului complet scalabilă, alegerea schemelor de control moderne sau clasice, opțiunile de grafică pentru PC, o interfață de utilizator actualizată și opțiunea de a vă bucura de vocea japoneză originală sau dublajul în limba engleză.

Shenmue urmărește aventurile lui Ryo Hazuki, un tânăr practicant de arte marțiale, în căutarea răzbunării morții tatălui său. Jucătorii trebuie să caute indicii, să vorbească cu NPC-uri și să realizeze câteva scheme de jujitsu într-un joc open world în timp real cu cicluri de zi / noapte, schimbare de vreme și populat cu personaje care fiecare își urmărește firul acțiunii sale.

Continuarea primului joc a fost lansat și pe prima consolă Xbox în 2002, dar varianta de acum marchează prima apariție a ambelor jocuri pentru PC.

Shenmue 3 a fost, desigur, anunțat și pentru PC. Între timp producătorul a dezvăluit noi capturi de ecran, și și-a luat angajamentul să lanseze cel mai nou joc al seriei cândva prin 2018.

Ce nu se știe exact, este cum va fi îmbunătățită grafica veche, ce fel se va face scalarea, dacă texturile au fost îmbunătățite și în ce mod, și ce opțiuni caracteristice PC-ului vor fi implementate.

Shenmue 1 și 2 vor fi disponibile în curând pentru precomandă pe Steam; ediții fizice vor fi de asemenea disponibile, dar în prezent acestea sunt planificate doar pentru console. Detalii mai multe găsiți în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button