Telefoane

Sharp a realizat inca un telefon cu margini aproape inexistene

Prezenta celor de la Sharp pe piata de telefoane europeana nu este foarte puternica, dar asta nu ii impiedica sa dezvolte niste terminale surprinzator de aratoase.

Compania japoneza, cu sediul in Osaka, tocmai a lansat un nou terminal Android numit Aquos mini SH-M03, fiind versiunea „petitte” a deja cunoscutului Sharp Aquos, telefonul aproape fara margini.

La fel ca si fratele sau mai mare, Sharp Aquos mini SH-M03 se prezinta publicului cu margini extrem de inguste, ecranul aproape atingand extremele terminalului, acesta fiind un pic mai mare decat un iPhone SE. Sharp

Masurand 4.7 inci, Aquos propune un display 1080p pe un display ce dispune de tehnologia propietara Sharp, IGZO, ceea ce inseamna ca acest micut terminal poate reda 120 de cadre pe secunda. Mai pe scurt, este unul dintre cele mai avansate ecrane 1080p de pe piata internationala in acest moment.

Pe langa asta, Sharp Aquos mini SH-M03 vine cu un procesor Snapdragon 808, 3 GB de RAM, 16GB  stocare interna, motorizat de Android Marshmallow. Cei de la Sharp nu s-au zgarcit nici la capitolul foto,  Aquos mini venind cu o camera de 13 Megapixeli cu o lentila  f/1.9, intreg dispozitivul fiind rezistent la apa cu o baterie micuta de doar … 2,810mAh. Sharp

Din pacate, acest terminal nu credem ca va ajunge prea devreme peste ocean, fiind destinat pentru piata interna. Pacat, acest telefon este si aratos si are si ceva specificatii destul de bune, mai ales ca pretul este de 44,800¥, estimativ 345 de dolari americani.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Back to top button