PCTECHTech&IT

Sharp a produs un monitor 8K de 120Hz

Mulți oameni stau și se întreabă când va veni momentul când vor trece la un monitor 4K. Alții stau cu unul 5K în fața ochilor, conectat la sistemul lor Macintosh, iar alții așteaptă să facă upgrade-ul la 6K. Însă unii deja visează la un viitor în care un monitor 8K va șade pe biroul lor. Iar Sharp pare că va fi printre companiile care încearcă să îndeplinească acel vis, deși mai bine nu ați întreba cât ar putea să coste așa ceva.

Compania a dezvăluit un monitor ce nu doar că are o rezoluție de 7868×4320 pe o suprafață de 31.5 inch, dar mai funcționează și la 120Hz, iar luminozitatea potențială de 800 nits îl face compatibil cu standardele HDR curente. Panoul efectiv este realizat folosind tehnologia IGZO, așa că din start vă puteți imagina că prețul său începe de la „mult” și nu se mai termină, asta măcar dacă va fi un produs comercial. Compania încă nu a decis ce va face cu el, fiind adusă și o întrebare foarte importantă referitoare la câte cabluri vor fi necesare pentru a-l conecta la un sistem.

Sharp chiar a propus realizarea unui sistem de tipul All-in-One în jurul acestui monitor, făcând conectarea efectivă a sa de un sistem ceva mai simplă.

[Anandtech]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button