GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Shadowrun Returns Deluxe este gratuit pe Humble Bundle

V-ați uitat la acel traile de la Cyberpunk și nu mai aveți răbdare până în anul 2077, când probabil va fi lansat? Eh, aveți ceva similar disponibil acum, gratuit, pe Humble Bundle.

Shadowrun Returns, în ediția Deluxe, poate fi luat acum gratuit de pe acest serviciu de distribuție digitală, pentru următoarele 33 de ore. După ce l-ați revendicat va rămâne al vostru pe veci, așa că vă puteți amuza oricând doriți cu această aventură prin străzile inundate cu neon ale viitorului.

Varianta Deluxe face jocul ceva mai amuzant, eliminând din barierele care împiedicau lucruri precum revenirea la secțiuni vizitate anterior. Nu că ai prea mult motiv să o faci. Shadowrun Returns nu era tocmai un joc „open world”, sau deschis, dar compensează prin firul său narativ, detalierea grozavă a lumii, personajele și acțiunea.

De asemenea, este total surclasat de Shadowrun Dragonfall, dar măcar vă dă o mostră din ce se poate face într-un astfel de joc. Dacă nu știți despre ce este vorba, universul Shadowrun este în esență Cyberpunk, doar că are un strat foarte gros de magie peste tehnologie, care se manifestă prin vrăji, elfi, orci, troli și alte lucruri pe care nu le veți găsi în jocul care se află în lucru la CD Projekt. Dar partea tehnologică, de cyberpunk, este cam identică, atât Shadowrun cât și Cyberpunk furând totul de la seria de cărți scrisă de William Gibson, în care a definit ce înseamnă cyberpunk.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button