GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Shadow Warrior 3 se dezlănțuie pe data de 1 Martie 2022

Dacă ești la fel ca mine și îți plac jocurile în care tot timpul explodează ceva, vestea că Shadow Warrior 3 va fi lansat pe data de 1 Martie 2022 s-ar putea să te bucure. Acesta servește ca o continuare a unei francize ale cărei titluri au fost caracterizate de acțiunea haotică și gameplay-ul care se concentrează mai mult pe distrus tot ce-ti iese în cale decât pe un obiectiv anume.

Shadow Warrior 3 te pune în pielea lui Lo Wang care alături de partenerul său, Orochi Zilla, pleacă într-o misiune foarte dificilă. Trebuie să capturezi un dragon antic care a fost eliberat de niște oameni foarte răi (adică de voi doi). Asta se transformă foarte rapid într-o aventură plină de lupte frenetice cu puști și săbii, într-un decor Neo Feudal din Japonia.

Paginile de pre-comandă pentru Shadow Warrior 3 sunt deja disponibile pe Microsoft Store și PlayStation Network. Cu un preț de 50 de euro, jocul este mai ieftin decât lansările AAA. Partea interesantă este că odată ce ai plasat pre-comanda, vei primi gratuit câte o cheie de activare pentru primele două jocuri din serie. În acest fel, te pregătești pentru lansarea de pe 1 Martie 2022. Jocul va fi disponibil pe PlayStation 4, Xbox One și PC (via Steam).

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button