PC&Consoles

Shadow Warrior (2013) Special Edition este gratuit permanent, dacă îl luați până mâine

Pentru o perioadă limitată de timp, dacă vă grăbiți, puteți prinde un exemplar gratuit al lui Shadow Warrior Special Edition (remake-ul din 2013). Odată revendicat, jocul va rămâne al vostru pentru totdeauna în librăria de pe Steam.

Îl puteți agăța de pe Humble Bundle până mâine (sâmbătă 22 iulie) ora 20:00, ora locală. Nu vă trebuie decât o adresă de email validă, un cont Humble Bundle (gratuit) și un cont de Steam (de asemenea, gratuit). Înarmați cu aceste ustensile mergeți și revendicați-vă copia de Shadow Warrior cât încă mai este valabilă promoția.

Iar dacă doriți să fiți aproximativ la zi cu seria fără să plătiți un cent, inclusiv cu jocul original din 1997, îl puteți revendica și pe acesta gratuit. Este disponibil pe Steam, sau pe GOG.com într-o variantă mai completă. Shadow Warrior în varianta sa de acum 20 de ani a fost realizat pe același engine (Build) ca și faimosul Duke Nukem 3D și reprezintă apogeul acestui motor grafic. Deși nu a îmbătrânit tocmai frumos, este cea mai distilată experiență a shooterelor acelei epoci.

Acum nu vă mai lipsește decât Shadow Warrior 2, care costă 37 euro, dar poate peste câțiva ani va ajunge și acesta gratuit.

Shadow Warrior (2013) Special Edition gratuit pe Humble Bundle
Shadow Warrior Classic (1997) gratuit pe Steam
Shadow Warrior Classic Complete gratuit pe GOG.com

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button