GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Shadow Warrior 2 este acum gratuit pe GOG

Votul a luat sfârșit, iar publicul a decis că jocul gratuit pe care GOG îl va distribui cu ocazia împlinirii unui deceniu de existență este Shadow Warrior 2.

Aveți la dispoziție încă 33 de ore pentru a putea pune mâna pe joc. Shadow Warrior 2 va fi al vostru pe veci după ce îl revendicați, indiferent dacă GOG se va închide între timp, pentru că puteți foarte ușor să descărcați fișierele de instalare, pe care puteți să le păstrați pe un HDD, pe un DVD, pe un stick, pe o sută și ceva de casete audio. Alegerea este a voastră. Important este că jocul vine fără DRM, așa că nu există limitări pentru ce puteți face cu el pe termen lung.

Shadow Warrior 2 extinde aventura lui Lo Wang cu un mod cooperativ, medii generate procedural care au fost descrise ca fiind cam neinteresante, și mereu populara abilitate de a căsăpi cu săbii și arme cam orice inamic găsiți în calea voastră. Nu recomand să supărați iepurii.

De asemenea, aveți parte în continuare de un număr mare de reduceri la o varietate de alte jocuri pe GOG, promoția aniversară fiind încă în desfășurare.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button