GamingRSS PaginaDeMedia

Shadow Tactics: Blades of the Shogun poate fi descărcat gratuit

Trecem prin cea de-a doua zi a săptămânii cu încă un joc mocca, iar de data aceasta este vorba despre un titlu pe placul pasionaților de tactică. Avem de-a face cu Shadow Tactics: Blades of the Shogun, dar cred că unii dintre voi îl știu de ceva vreme.

Jocul are o abordare stealth, acțiunea fiind plasată în perioada Edo din Japonia. Un nou Shogun domnește peste Țara Soarelui-Răsare, iar pentru a-și consolida puterea adună o echipă de specialiști, fiecare cu propria personalitate și set de abilități.

Shadow Tactics în stil mare

Trupa de șoc este compusă din cinci personaje unice, care vor începe treptat să lucreze împreună. Astfel, se vor forma dinamici între specialiști, căci va fi vorba nu doar despre interacțiunile dintre aceștia, ci și despre sinergiile dintre abilitățile lor. Cei cinci sunt Hayao, un ninja, samuraiul Mugen, giesha Aiko, Yuki, un copil al străzi expert în capcane și Takuma, cel specializat în atacurile de la distanță.

Lumea jocului este foarte colorată și oferă multe posibilități de completare a misiunilor. Fiecare abordare va fi dictată de tine, iar metodele „de lucru” vor fi la alegerea ta. Oferta pentru Shadow Tactics: Blades of the Shogun este limitată, întrucât aveți mai puțin de 24 de ore pentru a putea revendica jocul. Odată revendincat, acesta va rămâne permanent în librăria voastră.

Tot ce aveți de făcut este să vă asigurați că aveți un cont de GOG. Chiar de pe prima pagină a site-ului veți reuși să vă adăugați jocul în librărie. Vă logați, apăsați butonul yes, and claim the game, iar Shadow Tactics va fi adăugat la colecția voastră. De asemenea, puteți accesa direct pagina jocului de aici, unde veți găsi butonul magic.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button