Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Shadow Realms a fost anulat!

/
/
/
/
image
img

BioWare Austin a confirmat stirea conform careia jocul Shadow Realms, un RPG 4v1, a fost anulat. Directorul studioului, Jeff Hickman, a scris pe site-ul oficial ca „momentan, exista alte proiecte de care ne ocupam pentru anul in curs si cel viitor”.

El a facut referire la titluri mult-asteptate, precum Star Wars: The Old Republic, Dragon Age: Inquisition (urmatorul joc Mass Effect) si un nou IP, despre care insa nu a furnizat nicio informatie. De Shadow Realms am auzit prima data anul trecut, dupa ce dezvoltatorii au dat publicitatii un teaser, adnotat cu „you’ve been chosen” („ai fost ales”, n.r.). jocul se voia un RPG online, de patru jucatori impotriva unuia si care urma sa fie lansat treptat, in episoade. BioWare promitea atunci ca acest titlu urma sa readuca in peisaj RPG-ul clasic si sa desfasoare o poveste in care patru eroi trebuiau sa-l infrunte pe intunecatul Shadowlord.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar