GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Shadow of War a primit un demo

Am o veste bună pentru cei care erau curioși să vadă despre ce este vorba în noul joc inspirat tangențial de Lord of the Rings, Shadow of War.

Warner Bros și studioul Monolith anunță lansarea unei variante demonstrative a jocului care poate fi descărcată de acum înainte pentru PC și console. În această ediție a lui Shadow of War veți avea acces la o componentă destul de mică din ce are de oferit varianta completă a jocului, dar ar trebui să vă ajute să vă faceți o idee generală despre ce e vorba.

Demo-ul care se află acum pe Steam are cam 50GB, așa că aveți ceva de descărcat la el. Este chiar probabil să stați mai mult la descărcat decât în jocul efectiv. Personal, pot să spun că n-am mai trăit acest sentiment la descărcarea unui demo de foarte mulți ani. Era chiar o vreme când un demo de 1GB, ca cel al lui Dark Messiah of Might and Magic, părea a fi un efort prea mare pentru a merita încercat.

Pentru a marca ocazia, Shadow of War nu are parte de nici un fel de reducere de preț, tot costă 60 de euro, dar măcar au fost micro-tranzacțiile din joc.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button