PC&Consoles

Shadow of Mordor va primi o continuare numit Shadow of War

Shadow of Mordor a fost un joc ce s-a remarcat prin mecanica globală de boși care învățau din lupte și evoluau, în cazul în care scăpau vii dintr-o confruntare cu jucătorul. În rest, era un open world banal, care ai putea să juri că este făcut de Ubisoft, nu de Monolith.

Dacă v-a plăcut, atunci are să vă bucure anunțul că jocul va primi o continuare. Anunțul n-a avut loc, dar magazinul Target a listat un joc numit Middle-Earth: Shadow of War, care arată suspicios de mult ca o continuare pentru Shadow of Mordor. Coperta este un indiciu destul de puternic, alături de o descriere destul de explicativă.

În Shadow of War vei cuceri fortărețele Mordor-ului, luptând împotriva lui Sauron și a celor nouă regi căzuți ai omenirii, iar pe drum se pare că vei făuri un nou Inel al Puterii. Cu puțin noroc, acesta nu este otrăvit cu răul lui Sauron și nu își va transforma posesorii în Gollum.  Sistemul de nemesis revine.

Și dacă vă întrebați dacă nu cumva este o simplă făcătură, vine și dovada că nu este. Listarea conținea și anunțul DLC-ului complet. Puteți fi siguri că doar Warner Bros ar fi în stare să facă DLC-ul cunoscut înainte ca jocul să fie măcar confirmat în mod oficial. Vor fi 4 expansion-uri pentru acest joc incluse în ediția Gold a jocului, adică cea care include jocul de bază și un Season Pass.

Anunțul probabil va fi făcut la GDC.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button