PC&Consoles

Shadow of Mordor este gratuit pentru câteva zile și primește noutăți

Sper că vă place pronunția pronunțată a consoanelor, pentru că Shadow of Mordor este gratuit pe Steam pentru câteva zile.

De ce? Fiindcă va avea în curând o continuare, așa că nu ar strica să fie oameni interesați de el, în special că a fost dezvăluită o nouă trăsătură a lui Shadow of War. Jocul are să vă permită să vă importați inamicii preferați din Shadow of Mordor, prin funcția Nemesis Forge.

 

Nemesis Forge este disponibilă chiar acum în Shadow of Mordor, prin intermediul său veți putea să exportați atât cel mai puternic inamic pe care l-ați generat în aventura voastră, precum și cel mai loial aliat al vostru. Aceștia își vor face apariția apoi în Shadow of War, luptând alături de voi, sau împotriva voastră.

Jocul va putea fi butonat gratuit doar până luni, dar dacă nu aveți timp să îl terminați până atunci, va trebui să îl cumpărați. Prin coincidență, în această perioadă are și o reducere de 80%, așa că poate fi al vostru în ediția GOTY pentru doar 4 euro.

Acum până și cei care erau plictisiți de moarte de Shadow of Mordor au motiv să revină la el, fiindcă Shadow of War pare mult mai interesant, iar ideea de-a putea continua aventura personală chiar nu este rea.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button