PC&Consoles

Shadow of Mordor 2 a fost zarit

Middle-Earth: Shadow of Mordor a fost un joc neasteptat de interesant. Avea formula de cunoscuta Assassin’s Creed si posibile similaritati la animatii, dar sistemul sau de Nemesis a facut experienta foarte interesanta, iar acum se pare ca mai mult Mordor este pe drum.

CV-ul lui Lauren Mary Kim, cascadoare profesionista, are listat ceva numit Shadows of Mordor 2 printre proiectele la care a lucrat. Sigur, este plural, dar avand in vedere ca este o continuare chiar ar avea sens.

Proiectul cu pricina a fost realizat la studioul Blur, responsabil pentru cea mai mare parte din orice inseamna trailer sau cinematic GCI facut in jocuri din ultimii 15 ani.

Lauren Mary Kim a colaborat de numeroase ori cu Blur pentru proiecte legate de jocuri, cum ar fi trailer-ul de la Bioshock Infinite, de la Planetside, Dead Rising, Dark Souls 2, chiar si Assassin’s Creed Unity. Au fost si cateva marca Warner Bros, precum trailer-ul cu Harley Quin a lui Batman Arkham Knight. S-a mai ocupat de motion capture pentru o varietate de alte jocuri, ca Tomb Raider, Resident Evil, Mortal Kombat, asa ca pare foarte putin probabil ca listarea din CV este o eroare.

CV-ul sau a devenit acum privat, asa ca nu mai poate fi vizionat, intarind ideea ca vom vedea un trailer pentru continuarea lui Shadow of Mordor la E3.

[Nerdleaks]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button