MORE

Shadow Moses recreat in Unreal Engine 4

Pentru multi fani ai jocului Metal Gear Solid, evenimentul de pe insula Shadow Moses este unul dintre cele mai importante evenimente din istoria MGS. O locatie legendara care este amintita si prezentata in joc ca un loc friguros undeva in Alaska, iar acum a fost refacuta de un youtuber in popularul motor grafic Unreal Engine 4.

iRam Gamer, canalul responsabil cu realizarea bazei militare in Unreal 4, a postat o serie de clipuri pe aceasta tema, unele cu motion blur, altele fara, pentru ca cineva acolo sus se gandeste si la sanatatea ochilor nostri.

Acesta a explicat ca a primit foarte multe mesaje care il rugau sa faca un clip fara motion blur activat,  iRam Gamer avand un o comunitate destul de unita in jurul canalului sau de Youtube.

Analizand clipul putem trage o concluzie destul de educata, putem afirma cu tarie ca aceasta versiune a bazei militare situate pe Shadow Moses este un pic mai intunecata si mai … Arkham daca doriti, dar, randarea lui iRam Gamer pare sa fie una dintre cele mai bune pe care le-am vazut pana in prezent. Sigur, sunt si altele aoclo undeva pe internet, dar aceasta am intalnit-o din greseala si pana una alta consideram ca merita impartita si cu voi.

[iRam Gamer]

Articole asemanatoare

Back to top button