Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Shadow Complex ajunge pe PC

/
/
/
img

Cu ani in urma, cei de la Epic Games se aflau intr-o perioada mai speciala. Una in care credeau ca PC-ul este diavolul si ca nu are rost sa mai lanseze vreodata jocuri pentru el. Au imbratisat complet consolele ca fiind viitorul. In acea vreme au lansat Shadow Complex, exclusiv pentru Xbox.

De atunci, studioul a cam dat de mici probleme si s-a intors la dezvoltarea jocurilor de PC, luna de miere cu Microsoft ajungand la final. Iar Shadow Complex pare ca in cele din urma va ajunge si el pe PC.

Baza de date a PEGI, organizatia care se ocupa cu certificarea jocurilor din Europa, are in acest moment o listare pentru o varianta actualizata a lui Shadow Complex. Una care este destinata PC-ului si care are o data de lansare foarte suspecta, astazi!

Data ar putea fi o eroare, dar prezenta unei variante Remastered a lui Shadow Complex nu pare genul de lucru care ar aluneca accidental in baza de date, pentru ca cineva a apasat pe un buton gresit. Jocul exista si foarte probabil va fi lansat pe PC.

Pentru cei care nu stiu ce este Shadow Complex, acesta a fost modul prin care Epic Games a incercat sa se foloseasca de noua sa proprietatea, studioul Chair Entertainment, pentru a realiza un sidescroller de actiune, in stilul jocurilor Metroid sau Castlevania, dar intr-o asezare mai contemporana.

[PC Invasion]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar