MORE

Sfinte Namco… that Dark Souls Cosplay!

Dark Souls – fie ca vorbim despre primul sau al doilea joc, este un titlu greu. Aproape toata lumea stie asta. Bine, aproape toata lumea care agreeaza RPG-urile clasice, menite sa te faca sa iti izbesti capul de birou sau perete. In fine, Dark Souls este un joc de o dificultate…brutala! Totusi, sa faci cosplay de Dark Souls iti trebuie ceva maiestrie!

Now That's How You Cosplay Dark Souls

Now That's How You Cosplay Dark Souls

Anul acesta la Anime Expo 2014, a fost o explozie de cosplay de calitate! Nu stiu ce este cu aceasta conventie, dar ori de cate ori ma uit peste clipurile de prezentare sau facute de fani, pur si simplu imi adun falca de pe podea. Unii oameni pur si simplu pierd sute de ore pentru a realiza in cel mai mic detaliu un costum, finisand si mesterind la fiecare element in parte. Sunt absolut impresionat, iar cosplay-urile prezentate mai jos arata extrem de bine.

Sigur, Anime Expo nu este Comic Con, dar pana la urma discutam despre o conventie din State, realizata de fani pentru fani, atat expozantii, cat si participantii venind acolo din placere. Din pacate anul acesta nu a fost unul extrem de bun pentru comunitatea de cosplay din State, fiind umbrit de un show televizat numit Heroes of Cosplay. Chiar si asa… fanii sunt fani, pentru ca fac ceea ce fac din pasiune si din placere. Nu pentru ca doresc sa apara la televizor in postura de Div sau Diva!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button